Xerrada i Taller de l'Associació d'Amputats Sant Jordi - 11 de març de 2011

El divendres 11 de març de 2011 a la tarda, gent de l'Associació d'Amputats Sant Jordi, una associació creada per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física, principalment amputats, van oferir a l'alumnat de Cicle Superior una xerrada i un taller sobre quines són les dificultats amb les quals es troba la gent amb discapacitat física al dia a dia.
Després de la visualització i el comentari d'un power point on s'explicaven els diferents tipus de discapacitats, de protèsis... van poder veure i tocar diversos tipus de protèsis (cames, braços, mans...) i van poder comprovar, a través de la noia que feia la xerrada, la qual duia dos protèsis, una a cada cama, com és possible portar un ritme de vida del tot corrent amb alguna part del cos amputada.
La segona part consistia en un taller on els alumnes es posaven a la pell d'una persona amb movilitat reduïda (cadira de rodes o crosses), una persona cega... i intentaven moure's pels voltants de l'escola adonant-se que hi ha molts obstacles que els impedien circular amb normalitat (voreres sense rampa, rampes massa inclinades, passos de zebra no senyalitzats adequadament per a la gent cega, voreres massa estretes...).




Comentaris

Entrades populars